Gouwezakenlogo

Gouwe Zaken: Chef's Table

Gestart in 2009 vanuit de behoefte om ondernemers uit de regio met elkaar te verbinden, is dat idee vandaag de dag misschien wel actueler dan ooit. 

Vandaar dat een enthousiast team in 2023 in samenwerking met een aantal ondernemerskringen in de Goudse regio een jubileumeditie organiseert voor haar Vrienden, (hoofd)sponsors, leden van ondernemerskringen en introducees.

Gouwe Zaken 2023 op maandag 9 oktober wordt dus bijzonder. 120 ondernemers uit de regio krijgen die dag van 17.00 tot 21.00 uur een exclusief programma voor fijnproevers voorgeschoteld. In de sfeervolle pop-upbistro 'sur la Meuse' van Vanderloo bij MAAS Autogroep op het Gouwe Park ontmoeten zij de andere Vrienden en ondernemers, maken ze aan tafel kennis met telkens andere bedrijven, beleven ze plezier én genieten ze van een heerlijk meergangendiner.

Ook Afterwork Businessclub ‘doet’ Gouwe Zaken met tien tickets aan de Chef’s Tables van de topkoks van Vanderloo. Schuif jij ook aan? Aanmelden kan via email: info@afterwork-bc.nl. De eerste 5 aanmeldingen gaan mee dus schrijf je snel in!